100 minuter

Datum: 02.08.2020
Konsept: Hur långt kommer du på 100 minuter?
Medalj? Självklart.

100 minuter

Datum: 02.08.2020
Koncept: Hur långt kommer du på 100 minuter?
Medalj? Självklart.

Spring så långt du kan på 100 minuter. En ny, okonventionell och spännande distans i ett lopp som potentiellt kan bli ett riktigt hårt pass för den som vill! Disponerar du dina krafter rätt eller går du in i väggen? Hur som helst – du är i mål innan det blir kväll.

Så här fungerar det:
Du väljer själv när på dagen du genomför loppet och var du springer. Du väljer också hur du loggar ditt lopp, men när du är färdig skickar du in ditt resultat via detta formulär. Självklart kan du springa längre om du har ett bra flyt, så länge du noterar din tid efter 100 minuter.

På alla våra lopp praktiserar vi 48 timmars tjuvstart, dvs att du kan genomföra ditt lopp två dagar före tävlingen om logistisken är till hinder för att delta på själva tävlingsdagen.

När du har anmält dig blir du inbjuden till en Strava-klubb för alla deltagarna i 100-minutersloppet, så att du kan heja på och följa dina medtävlare. Klubben fungerar som ett virtuellt startfält och hejarklack, men det är inget krav till att du måste använda Strava, det är helt frivilligt. Medaljen kommer i brevlådan efter genomförd tävling.