25 kilometer

Datum: 16.08.2020
Koncept: Hur lång tid tar det dig att springa 25 kilometer?
Medalj? Självklart!

25 kilometer

Datum: 16.08.2020
Koncept: Hur lång tid tar det dig att springa 25 kilometer?
Medalj? Självklart!

Norrmannen Sondre Nordstad Moen satte nytt Europarekord på den här okonventionella distansen med 1.12.46 på Impossible Games på Bislett i Oslo. Hur lång tid tar det för dig? 

Att fortsätta springa 3,9 kilometer efter ett halvmaraton låter kanske inte så farligt, men vi lovar dig – det här är definitivt en riktig utmaning! Du måste både disponera krafterna lite annorlunda och vara lite mentalt tuffare. Det är faktiskt en fjärdedel av 100 kilometer. Antar du utmaningen?

Så här fungerar det

Du väljer själv när under dagen du genomför loppet och var du springer. Du väljer också själv hur du loggar ditt lopp, men när du är färdig skickar du in ditt resultat via ett formulär.

På alla våra lopp praktiserar vi 48 timmars tjuvstart, dvs att du kan genomföra ditt lopp två dagar före tävlingen om logistisken är till hinder för att delta på själva tävlingsdagen.

Självklart kan du springa längre om du har bra flyt, så länge du noterar din tid efter 25 kilometer. När du har anmält dig blir du inbjuden till en Strava-klubb för deltagarna i 25-kilometersloppet, så att du kan heja och följa dina medtävlare. Klubben fungerar som ett virtuellt startfält och hejarklack, men det är inget krav att du måste använda Strava – det är helt frivilligt.

Medaljen kommer i brevlådan efter genomförd tävling.