Kontakta oss


Om Runner's World Challenge

Runner’s World Challenge är ett initiativ från den löpande tidningen Runner’s World Norway som lanserades i Sverige tillsammans med Swedish Runner’s World.

Vi har för närvarande inga utmaningar eller virtuella tävlingar.

Springtime Media AS har gett ut den norska versionen av världens största löpartidning i snart åtta år, och inspirerar och engagerar cirka 80 000 löpare varje månad att lyckas med sina träningsmål. Både i tidningen och online hittar du träningstips, nyheter om löparprylar, kost och näring, idrottsvetenskap, porträtt och mycket mycket mer. Du kan läsa mer på vår webbsida här www.runnersworld.no

Springtime Media AS är ett systerföretag till Springtime Event AS som arrangerar löptävlingar. Vi arrangerar lopp som Winterrun, Frozen Lake Marathon, Sommernattsløpet, DogRun, Ecotrail, Rosa sløyfe-løpet och Nightrun, som gör Springtime Event AS till den största privata arrangören av löptävlingar i Norge.

När restriktionerna under Covid-19 medförde att de flesta tävlingarna blev inställda beslöt vi oss för att tänka alternativt. Över 70% av Runner’s Worlds läsare svarade i vår enkät att de blir motiverade av träning mot ett specifikt mål, därför tar Springtime sitt ansvar och arrangerar virtuella lopp så att löpare får något att jobba mot. Först och främst kommer vi att skapa löparglädje, gemenskap, folkhälsa, och samtidigt vara nyskapande och skapa nya ramar för löpningen.

Vi hoppas att du uppskattar initiativet och lycka till med löpningen.