Praktisk info om tävlingsdagen

På den här sidan hittar du svar på de flesta saker du kanske måste undra om de virtuella raserna i Runner’s World Challenge!

Om du inte får svar på din fråga här är du välkommen att kontakta oss på post@runnersworldchallenge.se eller via vårt kontaktformulär.

Innan loppet

Hitta loppet du vill vara med i på framsidan eller på schemat och anmäl dig!

Alla kan delta och följa loppet på Facebook och Strava, men för att få en medalj och komma på resultatlistan måste du vara registrerad och ha betalt en lösenavgift.

Du kan anmäla dig till 14:00 dagen efter tävlingsdagen.

Under loppet

Du väljer när och vart du vill springa. För tävlingar som är kopplade till ett specifikt datum är det tillåtet att «lansera» upp till 48 timmar före tävlingsdagen om det är bättre för dig.

Du kan logga in loppet precis som du vill. Oavsett om du vill använda Strava, GPS-klocka eller din egen stoppur är helt upp till dig. Det viktigaste är att du springer!

Om du använder Strava är det viktigt att du loggar in din aktivitet som «Race» så att din tid är rätt.

Etter løpet

För att komma på resultatlistan måste du registrera ditt resultat i formuläret på denna sida senast kl 14:00 dagen efter loppet! Detta gäller oavsett om du har använt Strava eller andra hjälpmedel. Det är viktigt att du registrerar dig med samma e-postadress som du använde när du registrerade dig.

Om du inte registrerar ditt resultat i formuläret kommer du inte att inkluderas i resultatlistan. Du kommer fortfarande att få en medalj för loppet om du har anmält dig och betalat. Medaljen kommer vanligtvis i posten cirka två veckor efter loppet.

Resultatlistan uppdateras kontinuerligt från 12:00 på tävlingsdagen, på vår resultatsida. Om ditt namn inte visas i listan inom 15 minuter efter att du registrerat ditt resultat kan du försöka uppdatera webbplatsen först. Om det inte hjälper kan du skicka oss ett e-postmeddelande till post@runnersworldchallenge.se så att vi kan lägga till dig till den slutliga resultatlistan.

Strava

När du har registrerat dig kommer du att få en e-postbekräftelse för beställningen, som bland annat innehåller adressen till en separat Strava-klubb för alla som kör samma lopp som du. Om du använder Strava kan du gå med i klubben för extra push och inspiration!